Stratégiai tanácsadás

Üzleti agilitás: Fenntartható stratégia, nem pedig 5 éves PowerPoint

A stratégia kidolgozása kritikus és meghatározó folyamat az egész vállalat számára. Itt hosszú időre meghatározzák az irányt, és meghatározzák a számtalan vállalkozói döntés irányelveit. Azt kérdeztük magunktól, hogy ha ez a folyamat az egész vállalatot érinti, miért csak néhányan vagy akár külsősök terveznék?

A vállalat üzleti agilitásának elérése érdekében a KEGON a "Komplexitásból sikerre" mottót követi. Az így kialakított KEGON C2S stratégiai folyamat együttműködő és iteratív megközelítést követ. A stratégia kialakítását folyamatos folyamatnak tekintjük. A vállalati stratégia kidolgozása, de különösen annak kiigazítása visszatérő események keretében történik. A vállalati környezet aktuális fejleményeit (például a versenytársak, az általános piac stb.) figyelembe vesszük, és a csapatával együtt beépítjük a stratégiai tervezésbe.

Így Ön és alkalmazottai, azaz azok, akik valóban ismerik a vállalatát, hozzájárulhatnak a stratégiai irányultsághoz. Együtt a lehető legátfogóbb összhangot teremtjük meg a kidolgozott stratégiával, hogy azt magas szintű elfogadottsággal és széleskörű alapokon valósíthassuk meg.

Coaching statt tanácsadás

Az embereknek az önsegítés elvére támaszkodunk, és a lehető legnagyobb hatást igyekszünk elérni a lehető legcélzottabb coaching beavatkozásokkal. Célunk, hogy Ön mint ügyfél gyorsan, tanácsadók nélkül is továbbfejleszthesse a szükséges változásokat a szervezetében. Ideiglenes edzőknek tekintjük magunkat. Módszertani tudásunkkal és sokéves gyakorlati tapasztalatunkkal az Ön oldalán állunk.

Mit kell tenned?

A nagy- és középvállalatok agilis átalakításának sikere szempontjából a vállalati kultúra és az ahhoz kapcsolódó vezetői és technikai felelősséggel rendelkező emberek kritikus sikertényezőt jelentenek. A dinamikus változásokat üdvözlő kultúra a nyitott belső hozzáállásból fakad, és hajlandóságot igényel az önmagunkon való munkára. Mégpedig pontosan ott, ahol a legjobban fáj.

A vállalatok gyakran meg vannak győződve arról, hogy már agilisan dolgoznak. Az agilis értékek és elvek azonban még semmilyen módon nem épültek be a szervezet kultúrájába. És ebben rejlik az erőnk. Elkísérjük Önt az agilis vállalattá válás útján.

Hogyan tovább?

Eszközeink és tapasztalataink segítségével elemezzük az Ön konkrét erősségeit és gyengeségeit, konzultálunk Önnel az agilis átalakítás lehetőségeiről és kockázatairól, és kidolgozunk egy személyre szabott átállási stratégiát és ütemtervet.

Készen áll arra, hogy maga mögött hagyja a klasszikus vállalati struktúrát, új, agilis gondolkodásmódot alkalmazzon, és felkészítse vállalatát a folyamatosan változó piac jövőbeli kihívásaira?

Ismerje meg a KEGON stratégiafejlesztési folyamatot, amely az Ön üzleti agilitásának alapja.

Beszéljen velünk. Szívesen adunk Önnek tanácsot.

Felkeltettük az érdeklődését? Hogyan segíthetünk Önnek tovább?
Ezeket és más témákat szívesen megbeszéljük egy személyes találkozó keretében. Várom érdeklődését!

 

Csaba Eisenbacher
Vezetési tanácsadó

Mobile: +36 30 720 1213
E-Mail: csaba.eisenbacher(@)kegon.de