Az agilitás egy belső hozzáállás, nem egy módszer

A KEGON sikerformulája

A 2002-ben alapított KEGON stratégiai vezetési tanácsadással, agilis coachinggal és képzéssel foglalkozik. Cégünk neve a japán buddhista iskola, a Kegon-shū származéka, és azt a tényt szimbolizálja, hogy minden egyes ember jelentősen alakítja az összetett szervezetet mind szerepével, mind saját tulajdonságaival. Számunkra ez azt jelenti, hogy elkötelezzük magunkat amellett, hogy elkísérjük és támogatjuk ügyfeleinket az egymáshoz kapcsolódó világban való önálló cselekvés útján.

Kik vagyunk mi? Ökoszisztémánk a legkülönbözőbb szakmai hátterű, széles körű tapasztalatokkal és készségekkel rendelkező, sokféle karaktert felvonultató, színes keveréke. Ami összeköt bennünket, az a motivációnk, hogy változtassunk - hogy valami maradandót hagyjunk a világban, és hogy mind erőnket, mind tapasztalatainkból származó tudásunkat ügyfeleink és projektjeik érdekében kamatoztassuk.

Ügyfeleink között nemzetközi vállalatok és középvállalkozások egyaránt megtalálhatók, főként a pénzügyi, autóipari, logisztikai és egészségügyi szektorból. Mindig azzal a céllal nyújtunk támogatást, hogy megerősítsük a projektet, és ezáltal fenntartható sikereket érjünk el, amelyek a projektből való távozásunk után is megmaradnak. Az elmúlt években sokféle vállalatot, szervezeti formát, értékesítési, termék- és projektkultúrát ismerhettünk meg - de egy dolog közös bennük: mögöttük valódi emberek állnak. Az empátia, a szemmagasságban történő beszélgetés és a módszerek ismerete tehát a siker kulcsa

Coaching helyett tanácsadás

Azon az elven alapulunk, hogy segítünk az embereknek, hogy segítsenek önmagukon és a lehető legnagyobb hatást szeretnék elérni a lehető legcélzottabb coaching-beavatkozások révén. Célunk, hogy Ön mint ügyfél gyorsan, tanácsadók nélkül is képes legyen a szükséges változtatásokat végrehajtani a szervezetében. Ideiglenes edzőknek tekintjük magunkat. Módszertani tudásunkkal és sokéves gyakorlati tapasztalatunkkal az Ön oldalán állunk.

Szakértelmünk: skálázott agilitás

Mi vagyunk A Scaled Agile Framework (SAFe®) használatának első lépése a német nyelvű piacon, és ő vezette az első Agile Release Train és a első SAFe® átalakítás át, tegye a első minősített SPC, SPCT, RTE és 2018 óta a az első német SAFe® Fellow. 2013 óta az első német partner a Scaled Agile Inc. és sikeresen kísérjük ügyfeleinket SAFe® átalakulásukban. Az elmúlt években a KEGON számos ügyfélnek adott tanácsot a SAFe® bevezetésével kapcsolatban, és több mint 10 000 embert képzett ki a SAFe® használatára. Ezáltal mi vagyunk Európában az első cím az agilis átmenetekkel kapcsolatos coaching és tanácsadás terén a SAFe® kontextusban. A jelenlegi, világméretű a számvevőszéki transzformációs partnerek rangsora itt találhatóA KEGON az agilis átalakítások egyik legjobb nemzetközi partnere!

Das sagen unsere Kunden