Impresszum

KEGON AG

Dr. Yvonne Görlitz, az igazgatótanács tagja képviseli.

Biebricher Allee 119
D-65187 Wiesbaden

Tel +49 611 20 50 80
Fax +49 611 20 50 8 25

E-Mail: info(at)kegon.de

Igazgatóság: Dr. Yvonne Görlitz, Stefan Becker
A felügyelőbizottság elnöke: Dr. Michael Diefenbach

Nyilvántartó bíróság: Wiesbaden
Nyilvántartási szám: HRB 2098
VAT-Id: DE225734423

Alternatív vitarendezés az Art. ODR-VO 14. cikkének (1) bekezdése és a VSBG 36. §-a szerint:

Nem vagyunk kötelesek vagy hajlandóak részt venni a fogyasztói döntőbizottság előtti vitarendezési eljárásban.

Jótállás kizárása

A közölt információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért semmilyen felelősség vagy garancia nem vállalható. A KEGON AG nem felelős a hiperlinkkel hivatkozott más weboldalak tartalmáért. A szóban forgó weboldalak vizsgálata során, amelyet a KEGON AG a linkelés előtt végzett el, nem lehetett jogszabálysértést, például illegális tartalmat megállapítani..

Hasonlóképpen, nem vállalunk felelősséget a harmadik fél weboldalain található információkért, amelyek linkeken keresztül hivatkoznak oldalainkra.

Szerzői jog

A KEGON weboldalainak tartalma és megjelenése szerzői jogi védelem alatt áll. A KEGON AG írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalainkon található információk vagy adatok reprodukálása és terjesztése - még részben is.

Kép kreditpontok

A felhasznált fényképek a következőkből származnak www.pixelio.de; www.fotolia.com; unsplash.com; Adobe Stock; 123rf; Gerd Brünig VorSicht, Wiesbaden; KEGON AG. Amennyiben a fotók nem saját készítésűek, a szerzőket az adott cikkek végén találja. A cikkeket a fotókra kattintva érheti el.